CD i Digifile


Digifile är mycket lik Digipak men saknar delar av plast. Detta gör förpackningen till ett miljövänligt alternativ som fortfarande kan levereras med plats för både skiva och booklet. Digifile finns i flera olika alternativ, bland annat som fyrsidig samt sexsidig variant, med plats för två skivor, två skivor och en booklet och så vidare. Oavsett antal skåror för skivor eller booklet är kostnaden per förpackning densamma.

Då Digifile saknar delar av plast blir vikten mycket låg. Istället framställs denna förpackning med skåror för CD eller booklet. Det är ett bra alternativ för dig som hanterar distribution själv med vanlig postgång eftersom inte några plastdetaljer han spricka under posthanteringen.

Digifile trycks i fyrfärgs offset för alla våra fabrikspressade upplagor. Som standard erbjuds du blank UV-lack som efterbehandling vilket ger förpackningen en lyster och glans. Du kan kostnadsfritt byta ut den blanka UV-lacken mot en matt sådan om du föredrar det.

Av alla förpackningar som heter Digi är just Digifile det mest kostnadseffektiva alternativet för dig som vill spara in litet på budgeten.

Tack vare sin låga vikt, lyxiga känsla och kostnadseffektiva formgivning är Digifile ett av våra absolut mest populära alternativ för såväl små garageband och stora skivbolag.

Styckpris

Alla angivna priser är exklusive moms.

Pris Kr