CD i Digisleeve

Digisleeven kan närmst beskrivas som en korsning mellan två vanliga pappkonvolut som vi förknippar med singel/EP och en Digifile. Istället för att ha en skåra för CD eller booklet har istället Digisleeven en eller två öppningar på sidorna vilket gör att du kan få plats med både CD och booklet i din förpackning. Det går bra att byta ut en booklet och istället ha två CD i samma förpackning eller för den delen ha endast en öppning på sidan.

Digisleeven har vuxit sig allt mer populär på senare år eftersom insidorna av förpackningen i öppnat format varken har skåror eller skivhållare på sig. Det innebär att du får ett stort uppslag där du kan välja att ha text och bilder som kanske annars hade varit svårplacerad om du var tvungen att räkna in skåror eller skivhållare i designen.

Som alla våra förpackningar inom Digisortimentet så trycks Digisleeve i fyrfärgs offset med blank UV-lack som standard. Den blanka UV-lacken ger förpackningen en lyxig och glansig känsla. Föredrar du istället ett matt utseende finns det givetvis också matt UV-lack och kostnaden är densamma oavsett vad du föredrar.

Dessutom väger Digisleeve lite vilket gör att sparar in på portot om du distribuerar skivan som vanlig post.

Styckpris

Alla angivna priser är exklusive moms.

Pris Kr