CD i Digipak

Digipak har länge varit marknadens mest exklusiva förpackning för fabrikspressade CD bland de standardförpackningar som erbjuds på marknaden.


Digipak är en vidareutveckling av det gamla hederliga alternativet Jewelcase. Men istället för att ha en fram- och baksida som är tryckta på separata papper och sedan inskjutna i förpackningen i fråga är Digipaken också själva trycket.

Materialet består av stabil kartong som tål att öppnas och stängas många tusen gånger om. Utanpå kartongen används ett glansigt finbestruket papper som ger en slät yta. När du öppnat upp förpackningen hittar du en skivhållare i genomskinlig plast vilket innebär att du också kan ha ett synligt tryck under själva skivan.

Likt sina släktingar i Digi-familjen kan Digipak erbjudas i flera olika modeller. Vår mest populära variant är en fyrsidig Digipak vilken har tryck på fram- och baksidan samt sina två insodor.

Du kan också få en Digipak i vad som kallas sexsidig variant vilket ger dig tre paneler på insidan när du öppnat förpackningen. Det går utmärkt att ha en eller två skivhållare inuti en sådan förpackning. Det går också bra att komplettera denna med en skåra för en booklet om du önskar bifoga sångtexter eller information om din utgivelse.

Alla Digipak trycks i fyrfärgs offset till våra fabrikspressade upplagor. Som standard erbjuds du blank UV-lack av hela förpackningen vilket ger den en glansig lyster. För den som önskar ha ett mer avskalat intryck kan du istället få matt UV-lack utan extrakostnad.

Digipak är vårt allra mest populära alternativ oavsett vilken typ av kund som beställer.

Prisexempel

Styckpris

Alla angivna priser är exklusive moms.

Pris Kr