Efter att ha tryckt tiotals miljoner CD sedan starten 1978 kan vi vår tillverkning. För din del betyder det att vi erbjuder marknadens garanterat lägsta priser och högsta kvalitet till snabbast möjliga leveranstid av tryckta och pressade CD.

Oavsett vilken typ av produktion och upplaga du väljer får du den hjälp du önskar av MediaPlant vid tryck av din CD. Du får välja fritt bland marknadens hela utbud av förpackningar och speciallösningar till din pressade CD. Hos oss är inte någon fråga för dum för att besvaras och ingen produktion är för enkel eller svår att tillverka.

Vi kvalitetskontrollerar hela din produktion och trycker därefter din CD precis så som du önskar att den ska se ut och låta. MediaPlant fabrikspressar skivor redan från 200 exemplar och uppåt.

Bland våra musikkunder hittar du allt från garageband som gör sin första demo till många av artisterna som uppträder i Melodifestivalen och på Sweden Rock Festival. På företags- och förlagssidan återfinner du statliga verk, tryckerier såväl som många av Sveriges största bokförlag. Vi är Sveriges i särklass största tillverkare av fysiska ljudböcker.

Din glasmaster och pressmatris lagrar vi tillsammans med alla trycksaker helt kostnadsfritt i många år framöver om du behöver tilltryck av din CD längre fram.